Jak wysłać zdjęcie, które otworzy się tylko raz

Animacja w 38 sekund: prześlij zdjęcie do LOCK.PUB, ustaw hasło i wyślij link, a hasło osobno. Pierwsze udane otwarcie hasłem pokazuje zdjęcie; potem ten sam link już go nie otworzy. Nie zablokuje to zrzutów ekranu ani zapisania, więc wysyłaj je tylko komuś zaufanemu.

Utwórz zdjęcie

Utwórz zdjęcie
Transkrypcja wideo

Chcesz pokazać komuś zdjęcie tylko raz?

Zdjęcia z czatu są zapisywane i przesyłane dalej.

Jest inny sposób.

Prześlij zdjęcie do LOCK.PUB…

…i ustaw hasło.

Wyślij link…

…a hasło osobno.

Po wpisaniu hasła otworzy się tylko raz.

Potem ten link już go nie otworzy.

Nie zablokuje to jednak zrzutów ekranu ani zapisania…

…więc wysyłaj je tylko komuś zaufanemu.

Ktoś ma tylko link?

Bez hasła nie ma zdjęcia.

Jedno hasło, jedno spojrzenie.

Powiązane artykuły

Jak wysłać zdjęcie, które otworzy się tylko raz | LOCK.PUB