Podstawowe funkcje są dostępne za darmo. Dla nieograniczonego tworzenia treści, własnych slugów, zaawansowanych analiz, edycji/usuwania linków i więcej, możesz przejść na plan Pro.
LOCK.PUB obsługuje 11 typów treści: linki z hasłem, tajne notatki, szyfrowane pokoje czatu, anonimowe ankiety, szyfrowane obrazy, wspólne tablice, szyfrowane wiadomości audio, anonimowe tablice Ask, szyfrowane udostępnianie lokalizacji, szyfrowane udostępnianie plików oraz linki do zbierania materiałów. Treści są przechowywane w postaci zaszyfrowanej i otwierane hasłem.
LOCK.PUB nie może utworzyć linka bez ustawienia hasła.
Nic nie jest przechowywane jako zwykły tekst. Treści czatu, tablic i lokalizacji są szyfrowane w przeglądarce przed wysłaniem, więc przechowujemy wyłącznie zaszyfrowane dane. Pozostałe typy są szyfrowane na naszych serwerach kluczem pochodzącym z Twojego hasła i odszyfrowywane tylko przy otwarciu poprawnym hasłem.
Podczas tworzenia pokoju czatu wszystkie wiadomości są szyfrowane hasłem pokoju jako kluczem AES. Serwer przechowuje tylko zaszyfrowane dane. Każdy z linkiem i hasłem może dołączyć anonimowo. Darmowi użytkownicy mają 50 wiadomości na pokój; użytkownicy Pro — bez limitu.
Utwórz ankietę z wieloma opcjami, chronioną hasłem. Tylko osoby znające hasło mogą głosować. Głosy nie zawierają profili uczestników; mechanizm wykrywania powtórnych głosów działa w miarę możliwości na podstawie technicznych sygnałów dostępu i może nie wykryć wszystkich duplikatów.
Darmowi użytkownicy mogą przesyłać zdjęcia do 1MB i audio do 2MB (30 sekund). Użytkownicy Pro mogą przesyłać zdjęcia do 10MB i audio do 20MB (5 minut). Obsługiwane formaty — Zdjęcia: JPG, PNG, GIF, WebP / Audio: WebM, MP3, WAV, M4A, OGG
Link jest zapisywany na serwerze, ale w postaci zaszyfrowanej i można go otworzyć tylko poprawnym hasłem.
Użytkownicy Pro mogą edytować i usuwać swoje linki z panelu. Darmowi użytkownicy muszą utworzyć nowy link, jeśli chcą wprowadzić zmiany.
Link wygasa, gdy minie jego data końcowa lub zostanie przekroczony limit przekierowań.
Ustawiając datę rozpoczęcia i zakończenia, możesz udostępnić link tylko na określony czas. To przydatne dla prywatnych ankiet lub krótkoterminowych promocji.
Wszyscy użytkownicy widzą podstawowe liczby wyświetleń. Użytkownicy Pro mają zaawansowane analizy, w tym wzorce godzinowe, lokalizacje odwiedzających, podział urządzeń/przeglądarek i śledzenie źródeł ruchu.
Pro obejmuje nieograniczone tworzenie treści, własne slugi, zaawansowane analizy, ustawienia czasu rozpoczęcia/wygaśnięcia, limity przekierowań, edycję i usuwanie linków, nieograniczone wiadomości czatu, nieograniczony atrament na tablicy ze wszystkimi kolorami i usunięcie reklam.
Przejdź na stronę Upgrade i wybierz plan Pro. Akceptujemy karty kredytowe i debetowe przez Stripe. Możesz anulować w dowolnym momencie, a korzyści Pro pozostają aktywne do końca okresu rozliczeniowego.
Tak, możesz anulować w dowolnym momencie na stronie Ustawień. Po anulowaniu korzyści Pro pozostają aktywne do końca bieżącego okresu rozliczeniowego.
Nie ma daty wygaśnięcia. Jednak link zostanie usunięty bez powiadomienia, jeśli będzie używany do działalności przestępczej.
Ta strona pojawia się, gdy skrócony link nie istnieje.
Cała komunikacja odbywa się przez HTTPS, a treści są przechowywane zaszyfrowane. Treści czatu, tablic i lokalizacji są szyfrowane w przeglądarce przed wysłaniem. Hasła przechowujemy wyłącznie jako skróty scrypt, nigdy jako zwykły tekst. Nie zbieramy niepotrzebnych danych osobowych i na bieżąco wdrażamy aktualizacje bezpieczeństwa.