How-To Guide
6 min

Tymczasowe udostępnianie zdjęć online: Link z hasłem, który przestaje się otwierać

Musisz wysłać zdjęcie, które nie powinno zostać w czacie na zawsze? Dowiedz się, jak udostępnić je linkiem z hasłem, który po ustalonym czasie przestaje się otwierać — bez aplikacji.

LOCK.PUB
Tymczasowe udostępnianie zdjęć online: Link z hasłem, który przestaje się otwierać

Tymczasowe udostępnianie zdjęć online: Link z hasłem, który przestaje się otwierać

Musisz wysłać zdjęcie, które nie powinno żyć w internecie wiecznie.

Jak działa udostępnianie obrazów LOCK.PUB

  1. Prześlij zdjęcie na LOCK.PUB
  2. Ustaw hasło szyfrujące obraz
  3. Ustaw wygasanie (Pro) (1 godzina do 30 dni) — potem link przestaje się otwierać
  4. Udostępnij link i hasło
Funkcja Snapchat Messenger LOCK.PUB Image
Wymaga aplikacji Tak Tak Nie
Ochrona hasłem Nie Nie Tak
Szyfrowanie E2E Nie Nie Nie (szyfrowanie po stronie serwera)
Niestandardowe wygasanie Nie Nie 1h-30dni
Działa w przeglądarce Nie Nie Tak

Warstwy prywatności mają znaczenie

  1. Ochrona hasłem — tylko upoważnieni odbiorcy
  2. Szyfrowanie — obraz jest przechowywany w postaci zaszyfrowanej
  3. Automatyczne wygasanie — w ustalonym momencie link przestaje się otwierać

Udostępnij zdjęcie z hasłem na LOCK.PUB -->

Utwórz zdjęcie

Utwórz zdjęcie

Słowa kluczowe

znikające zdjęcia
jednorazowy obraz
wyślij zdjęcie które zniknie
samoniszczące się zdjęcie
tymczasowe udostępnianie zdjęć
Tymczasowe udostępnianie zdjęć online: Link z hasłem, który przestaje się otwierać | LOCK.PUB Blog