Protejează Link-uri Cloud
Adaugă parole la link-urile partajate precum Google Drive sau Dropbox pentru partajare securizată
Adaugă o parolă la orice URL astfel încât doar persoanele autorizate pot accesa. Chiar dacă link-ul este expus, nu poate fi deschis fără parolă.
Începe GratuitScurtează adresa web și setează o parolă, astfel încât doar persoanele care știu parola pot accesa
Blochează linkuri, camere și pagini cu o parolă și deschide-le doar când vrei tu.
Adaugă parole la link-urile partajate precum Google Drive sau Dropbox pentru partajare securizată
Partajează în siguranță chei API, parole de server și alte credențiale sensibile cu membrii echipei
Partajează imagini sau mesaje audio sensibile cu criptare
Trei pași, cam zece secunde
Alege un tip de conținut și setează o parolă
Trimite link-ul generat destinatarului
Destinatarul introduce parola pentru a accesa conținutul
Securitate
Tot conținutul este criptat înainte de stocare. Conținutul camerelor este criptat în browser, restul se decriptează doar cu parola corectă.
SecuritateBlochează linkuri, camere și pagini cu o parolă și deschide-le doar când vrei tu.
Creează note protejate cu parolă pentru a partaja în siguranță informații text. Doar persoanele cu parola pot vizualiza conținutul.
DeschidePartajează fișiere în siguranță cu protecție prin parolă. Toate fișierele sunt criptate pe server și nu pot fi accesate fără parolă.
DeschideCreează un singur link sigur pentru a colecta note, fișiere, imagini, audio și instrucțiuni. Adaugă o parolă de trimitere când este nevoie; doar creatorul poate deschide trimiterile.
DeschideCreează conținut protejat cu parolă gratuit. Nu este necesară înregistrarea.
Începe Gratuit